Gyerekek, feleségek, barátnők…


Shooting Masters sorozat egyik alapoknál meghatározott célja a közösség építés, sport baráti kapcsolatok létrehozása megszilárdítása… Szintén fontosnak tartjuk a családi egység meglétét is akárcsak mint amerikában a regionális meccseken, kis család érkezik, húst sütöget, gyerekek játszanak, feleségek barátnők bandáznak-csacsognak, a férjek meg lőnek.. Na valami hasonló lenne a cél itt is!

Ne legyen az, hogy „már megint versenyzel, és semmi közös programot nem csinálunk…” hanem legyen az hogy „gyere velem, jó lesz!” és tényleg jó… A többi feleség, barátnő a kultúrált Lounge térben a projektoron láthatja a párja meccsét, illetve élhet egy kis lövő berkeken belüli közösségi életet…;)

A lőtéren található minden ami a biztonságos lőtéren tartózkodáshoz szükséges, szemüveg, fülvédő, ha esetleg a projektornál közelebbről is szeretné megnézni!!

A kicsiknek kialakításra kerül egy Gyerekjátszó sarok, természetesen kellő szakképzett, rutinnal rendelkező felügyelettel, gyermek játékokkal, programokkal, mindennel ami a kicsik zavartalan időtöltéséhez szükséges, biztonságos távolságban a felnőttek játékától!